Unusta kirurgilised sekkumised ja vali MINT Lift näoniidid!

Blanche Beauty Clinic •  Blanche Beauty Clinic •  9/7/2024

“Mu näoovaal on muutunud ja alla vajunud,” kurtis kaunis daam, kes pöördus meie poole murega leida mittekirurgiline lahendus oma lōtvunud nahale.

Kui noorel ja tervel näol on „V“ kuju, siis vananedes ja gravitatsioonijõu mõjul vajuvad kulmud, põsed ja lõuajoon allapoole ning nägu muutub pikemaks ja kandilisemaks. Kuidas ja kui kiirelt saab „V“ kuju taastada?

MINT Lift niidid

Ikka MINT Lift näoniitidega. Siit blogist leiad sa 5 põhjust, miks MINT Lift näoniidid on maailma parimad

  • MINT Lift on ainsana FDA poolt tunnustatud kui tõstva ”Lift” eesmärgiga PDO niit. Teised PDO Coq tüüpi näoniidid kvalifitseeruvad vaid tavalise niidina “General Suture”. Seega ei oma konkurendid õigust väita, et nad tõstavad nahaaluskude. Et see tunnustus saada, peab toode vastama rohkematele nõuetele. Teine sama eesmärgiga on Silhouette Soft, kuid need on PLLA materjalist.
  • MINT Lift omab ainsana laialdasi kliinilisi uuringuid. Sealhulgas: 11 erinevat uuringut efektiivsuse ja ohutuse kohta, 7 erinevat uuringut FDA näo tõstmise “Lift” eesmärgil. Seega MINT Lift on brand, kelle sihiks on ohutus, efektiivsus, mida kinnitavad erinevad litsensid ja patendid.
  • Korea esimene ja ainus PDO, mis omab MFDS Korea litsentsi näonaha pehmete kudede fiktsatsiooniks, see on kinnitatud 11 kliinilise uuringuga “Facial soft tissue fixation”.
  • Pidevad uuringud, mis mõõdavad ja võrdlevad MINT Lift niitide vs teiste PDO niitide tugevust, tõstevõimet, efektiivsust ja püsivust. Nende tulemusel leiti, et MINT Fine on lausa 7x tugevam niit kui teised.
  • Patendeeritud 3D Molded, 360 kraadine ehitus annab kindla ankru kui teised lõigatud või 2D Molded 180 kraadised PDO näoniidid, mis ei ole niivõrd stabiilselt püsivad. Ehk MINT Lift näoniite ei saa võrrelda teistega! Ja kui varasemalt oli sul halb kogemus, siis järelikult ei kasutatud õigeid niite, õiget arvu niite ja õiget tehnikat.

Seega, kui oled otsinud head alternatiivi kirurgilistele näoprotseduuridele, siis nüüd oled selle leidnud.

PDO materjalist näoniidid sulavad keskmiselt 6 kuuga, andes samal ajal nahale stimulat-siooni. Peale niitide resorbeerumist ei lange nahk samasse seisukorda, sest uus kolla-geen ja elastiin jäävad nahka toetama veel kauaks. Üldiselt soovitame protseduuri korrata kord 1-1,5 aasta tagant, kuid paranenud naha kvaliteet kestab kauemgi.

Meie Blanche ilukliinikus oleme seda meelt, et oma klientidele tuleb pakkuda vaid parimat. Seega - tule ja koge ise, kuidas need niidid saavad taastada sinu nooruse.