Uudishooldus ning sooduspakkumised - see on sügis Blanches!

Blanche Beauty Clinic •  Blanche Beauty Clinic •  9/8/2024

Esiteks - meiega on liitunud pikaajalise kogemusega esteetilise meditsiini õde ja kosmeetik Annika Leok. Ta on iluvaldkonnas tegutsenud 8 aastat. Annika võiks täiesti vabalt olla ka motivatsiooni mentor, sest tema ütlus: “Tee kõike kirega, siis ei ole ebaõnnestumisel sinu elus ruumi,” peegeldab väga hästi ka tema pühendumist nii töös, spordis kui ka eraelus.

Annika lõpetas 2016. aastal Eesti Esimese Erakosmeetikakooli, seejärel jätkas õpinguid Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis ning pärast seda on ta keskendunud vaid näohoolitsustele ja näonaha kvaliteedi parandamisele.

MIks Image näohoolduseid eelistada? Need näohooldused on loodud arvestades iga nahatüübi ja probleemi eripära. Vananemist aitavad edasi lükata taimsete tüvirakkude ekstraktid, antioksüdandid ja peptiidid, mis tänu ainulaadsele Vectorize tehnoloogiale jõuavad 48 tunni jooksul ka kõige sügavamatesse nahakihtideni. Image Skincare näohooldustoodete iseloomustamiseks kasutatakse sõnu: värske, meeldiv lõhn, siidine tekstuur.

MINT Lift niidid

Ja nüüd sügise saabudes, on vaja arvestada, et sügisene näohooldus on just see, mis aitab võidelda kortsude, pigmentatsiooni ja põletikuga. Samuti toob see tagasi terve ja särava jume.

Aga põnevust meie kliinikus on veel. Uudishooldusena leiad nüüd DA·X eksosoomid mikronõelumisega. See on esteetilises meditsiinis kõige innovaatilisem hooldus kvaliteetseks rakkude noorendamiseks. Terves maailmas populaarsust koguv protseduur pakub naha tervisele ja üldisele välimusele sügavat mõju ning on väga mitmekülgse toimega. Seda saab kasutada erinevates valdkondades nagu nahahaigused, vananemisvastased protseduurid, armide parandamine, juuste väljalangemine ja siirdamine. Nähtavad tulemused on juba pärast esimest protseduuri.

MINT Lift niidid

Kui aga eelistad aparaadihoolduseid ning sind häirivad: ebaühtlane jume naha toonuse vähenemine miimika- ja vanaduskortsud naha liigsarvestumine ja follikulaarne hüperkeratoos pigmendilaigud, tedretähnid ja ebaühtlane päevitus kuni 2mm sügavused armid nahal postakne venitusarmid (striiad) ja soovid pärast protseduuri silmnähtavat noorendavat efekti, siis soovitame kindlasti Overline teemantlihvimist. Selles tehnoloogias kombineeritakse laserlihvitud teemantkristallidega koorimine koos vaakumi puhastava toimega. Laserlihvimise käigus saadud imepeened teemantkristallid eemaldavad surnud rakud naha pinnalt õrnalt ja pehmelt, vaakum aga puhastab efektiivselt poorid. Kliendid on öelnud, et tunne on nagu keegi puhastaks tolmuimejaga nägu.

See tähendab, et Overline teemantlihvimine suudab võidelda ka selliste delikaatsete probleemidega nagu huulekortsud ja kanavarbad. Traditsiooniliste meetodite puhul neid piirkondi enamasti välditakse, et juhuslikud kristallid ei satuks suhu ega silma.

Aga Overline võimaldab lihvimisastet ja vaakumtõmbe tugevust reguleerida. Aparaat kontrollib protsessi ning kohanduda iga nahatüübi järgi. Protseduur on valutu ja ei vaja taastusperioodi. Et saaksid oma naha pärast kuuma suve taas kiirelt korda, on meil sulle kuni septembris ja oktoobris väärt pakkumine - tehes Overline teemantlihvimist näo- ja kaelapiirkonda, saad dekolteehoolduse täiesti TASUTA!

Blanche Ilukliiniku kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid on pühendunud sellele, et saaksid tulemused, mida oled alati soovinud. Meie eesmärk on taastada ja tuua esile sinu loomulik ilu. Siit leiad lahendusi erinevatele nahaprobleemidele, olgu need akne, naha lõtvumine või pigmendimuutused.

Kohtumiseni!