Miks eelistada huulte täitesüstimist?

Blanche Beauty Clinic •  Blanche Beauty Clinic •  11/12/2023

“Kas huulte täitesüstimine on väärt investeering?”

See on küsimus, mis tihti kerkib esile erinevates ilugruppides. Vastus sellele on JAH! Huulte täitesüstid pakuvad mitmeid eeliseid kõigile, kes soovivad oma huulte välimust parandada. Protseduur on ohutu ja tõhus ning tulemus aitab tõsta inimese enesekindlust.

Huuled veelgi kaunimaks

Kuna huulte täitesüstimine on üks populaarsemaid protseduur maailmas, on sellega seoses ka mitmeid müüte. Näiteks, et iga protseduur lõppeb ebaloomulike huultega, mis on hiiglaslikud ning visuaalselt häirivad. Või, et kas huuled venivad pärast täitesüste välja ning kas neid peabki täitma jääma?

Sinu enda huulte nahk saab välja venida ainult siis, kui huuli pidevalt ületäita – suures koguses täiteainet lühikeste vahedega või hoopis korraga. Liiga suures koguses täitesüsti ühe korraga võib muuta huule ebasümmeetriliseks, samuti on see ohtlik huule verevarustusele. Vali endale koolitatud spetsialist ja turvaline ilukliinik, et vältida ebaõnnestunud pardihuuli või ebameeldivaid tüsistusi.

Saame garanteerida, et meie ilukliinikust EI SAA SA MITTE KUNAGI huuli, mis on esteetiliselt häirivad. Meie eesmärk on säilitada loomulik ilu. Selline tulemus, kus keegi aru ei saa, et huultega midagi tehtud on. Kõik inimesed on erinevate näojoonte ja huultega ning on ülimalt tähtis, et igale kliendile lähenetakse personaalselt. Vähem on rohkem, eks?

Vähesed teavad, et huulte täitesüste tasub eelistada ka siis, kui on näha, et vananedes on ülahuul muutunud kitsamaks ning huulekontuurile on tekkinud kortsukesed. Jah, neid kortsukesi saab täitesüstiga siluda. Huule vananemine on paratamatu, sest huul vananeb nagu nahkki.

Samuti ei tasu unustada fakti, et täidlased huuled aitavad tasakaalustada teisi näojooni. Kõige lihtsam näide - kui kellelgi on suur nina, siis siin saab huulte täitesüstimisega näoproportsioonid sümmeetrilisemaks muuta.

Oma kliinikus oleme alati keskendunud sellele, et täiuslik huul oleks täidlane ja kergelt volüümikas. See peegeldab naiselikkust, harmooniat ning sensuaalsust.

Vaata kasvõi seda näidet, kus Julia Skudra muutis veatud huuled veelgi kaunimaks

Tulemus, mis saavutatakse, kestab keskmiselt 9-12 kuud. Kui hambaarsti juures käik on sinu jaoks peadmurdev, siis täitesüsti protseduur on kerge ja peaaegu valutu. Enne protseduuri tuimestame naha spetsiaalse lidokaiini kreemiga ning peale protseduuri saad naasta igapäevaste toimetuste juurde. Kerge tuimtunne läheb mööda tavaliselt 1-2 tunniga.

Protseduurijärgne huulte paistetus on paratamatu ja see möödub tavaliselt 1-2 päevaga. Turse taandamiseks soovitame kasutada külmakotte. Kindlasti väldi alkohoolseid jooke, sest alkohol provotseerib turse teket.

Pea meeles, et iga inimese huuled on erinevad ja see, mis sobib ühele, ei pruugi sobida teisele. Kui asi puudutab huulesüste, on oluline meeles pidada, et siin käivad teadus ja kunst käsikäes. Leia endale parim tegija! Pädeva spetsialisti poolt teostatud hüaluroonhappe täitesüstid annavad tavaliselt väga ilusaid ja loomulikke tulemusi.

Ja kui sul on mõni küsimus, siis tule tasuta konsultatsioonile. Meil on alati hea meel sind näha! Oleme avatud esmaspäevast laupäevani.